The gunman

The gunman

Viasat4 22.00

4 Jeg har sett halve denne filmen, for den var virkelig ikke forheksende god. Men den delte seg i hvert fall i to. I første del er Sean Penn leiemorder i Kongo, der det er mineraler i jorden og bla bla meg i konvensjonene. Pen skyter en gruveminister og må stikke fra landet, mens den litt sjalu Bardem skal passe på dama hans, Jasmine Trinca. Så går det åtte år, da, og leiemorderen har mista barten sin og holder til i en bistandsleir i Afrika der ubetydelige skuespillere har samtaler av typen «Water for my people».

Dermed må hovedpersonen reise til London der han treffer Ray Winstone og insisterer på at ingen skulle vite at han skjøt en gruveminister. Penn må reise til Barcelona, og er i det minste en flott mann som kan slåss. Penn er en ulv, han er Tom Cruise med et fjes. Han er en snutemann, intens, sky og uberegnelig. Filmen tar seg opp her. Bardem har overtatt dama hans. O shit. Og så så jeg ikke lenger, for egentlig brydde jeg meg ikke. 2015.